Fitchoice 25

Fitchoice 25

Een compleet geschenk. De ruime keuzemogelijkheden en de online verzilveromgeving die we compleet in huisstijl kunnen uitvoeren, geven de Fitchoice een feestelijke uitstraling. De Fitchoice is een online keuzegeschenk van €25,- waarmee je een geschenk geeft dat er toch bijzonder exclusief uitziet.

Bestel de Fitchoice 25 voor jouw collega's

Makkelijk zelf zien hoe het werkt

Eerst zelf testen wat collega’s gaan zien en hoe Fitchoice werkt? Vraag een gratis demo code aan en ervaar het eerst zelf.

Ontvang gratis demo code

Online verzilveromgeving
Door middel van een unieke code kan de ontvanger van het cadeau inloggen op een eigen unieke verzilverwebsite. Het gekozen geschenk worden vervolgens per (pakket)post naar de ontvanger verzonden.

Keuzeaanbod
De thema’s en de daaronder vallende geschenken zijn met zorg gekozen. Daarom is de Fitchoice 25 ook voor die prijs een mooi geschenk. Vraag een demo code aan om zelf te kijken hoe het allemaal werkt.

Active Start

Active Start

Dit geschenkenpakket is een avontuurlijk pakket. Voor 25 euro per medewerker bied je al de mogelijkheid om er op uit te gaan en in actie te komen.

Balance Start

Balance Start

Met dit pakket van 25 euro voor jouw collega's biedt je ze balans en rust. Een uitgebalanceerd geschenkenpakket met leuke producten voor plezier en ontspanning.

Neem contact met ons op voor het ontvangen van onze brochure, voor meer informatie of een korte demonstratie van het geschenk.