Budgetmogelijkheden

Fitchoice € 35,-

Een mooi en origineel cadeau. Binnen de keuzemogelijkheden vallen luxe belevenissen en activiteiten zoals saunabezoek bij een sauna naar keuze en exclusieve geschenken zoals een handgeknoopte hangmat voor twee personen. Om een voorbeeld te geven, bij een bezoek aan het Sprookjesbos krijg je met het Fitchoice keuzegeschenk van € 35,- toegang voor 3 personen. Met de Fitchoice als geschenk geef je dus een leuk cadeau waar je echt iets aan hebt.

Bestel de Fitchoice voor € 35,-

 

Keuzeaanbod
De thema's en de daaronder vallende geschenken, belevenissen en goede doelen zijn met veel aandacht en liefde geselecteerd. Daarom is de Fitchoice een mooi geschenk voor iedereen. Graag komen we de verzilveromgeving, die we kunnen voorzien van het bedrijfslogo, en het keuzeaanbod vrijblijvend presenteren.

Breidt het geschenk nóg verder uit
Behalve de keuze voor een verpakking is het ook mogelijk om de Fitchoice te voorzien van extra geschenken om het geefmoment nog specialer te maken. Behalve een leuk pakket of een Fairtrade chocolade zijn er ook diverse maatwerkmogelijkheden.

Budget Fitchoice € 25 € 35 € 50 € 70
         
Verpakking opties        
Keuzewaaier V V V -
Geschenkverpakking X X X X
Fitband X X X V
         
Persoonlijke boodschap        
Online videoboodschap, foto of tekst V V V V
Gepersonaliseerde verzilveromgeving in huisstijl V V V V
Kerstkaart in huisstijl (vanaf 250 stuks) X X V V
         
Extra's toevoegen        
Geschenkpakket X X X X
Tony's Chocolonely X X X V
Wijnkist met wijn X X X X
         
Service extra's        
Eigen accountmanager, geen wachttijden V V V V
Gratis persoonlijk advies V V V V
Servicedesk beschikbaarheid V V V V

Neem contact met ons op wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden, wilt zien hoe het geschenk eruit ziet of wanneer je onze brochures wilt ontvangen.