Bedankje B2B

Bedankje B2B

Ben je zakelijk op zoek naar een bedankje? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Uiteenlopend van voor de hand liggende bedankjes, zoals een fles wijn, tot aan originele bedankjes waarbij je de ontvanger bijvoorbeeld zelf de keuze biedt uit diverse mogelijkheden.

Bedankje keuzegeschenk

Een bedankje waarmee je iemand écht even in het zonnetje kan zetten. De Fitchoice is een keuzeconcept waarmee de ontvanger de keuze heeft uit diverse activiteiten en belevenissen, mooie geschenken en geschenkpakketten of een donatie kan doen aan een goed doel.

 

Een origineel bedankje

De Fitchoice heeft niet het een standaard aanbod, dit bedankje biedt juist originele keuzemogelijkheden. Met dit bedankje kan de ontvanger bijvoorbeeld een pretpark of sauna bezoeken maar ook een golfclinic volgen of een luxe badjas of smartwatch bestellen. Leuk voor iedereen, en toch met een duidelijke kleur: gezond en positief, de Fitchoice.

Keuzewaaier

 

Een bedankje met logovoering

GeschenkdoosjeDe Fitchoice biedt extra mogelijkheden ten opzichte van een ''gewoon'' bedankje. Door het Fitchoice keuzeconcept in te zetten als bedankje profiteer je van de mogelijkheid om bijvoorbeeld een persoonlijke tekst of logo te gebruiken op de online verzilveromgeving. Zo geef je dit bedankje een extra persoonlijk tintje.

Binnen het keuzeaanbod van het Fitchoice relatiegeschenk valt ook de keuze om een donatie te doen aan een goed doel, zoals de Hartstichting, Ofxam Novib of de KWF.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op!

Stuur ons een berichtje of laat je gegevens achter.

Informatie

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van de Fitchoice als bedankje?

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

 

Kleine bedankjes

We bieden onder de naam E-Relatiegeschenken een ruim assortiment bedankjes in elke prijsklasse.

Logo-erelatiegeschenken

 

Een geschenkpakket als bedankje?

De leuke relatiegeschenken van Fitbox.nl passen perfect bij de Fitchoice!

Kerstpakket_traditioneel_Taste_extra