Budgetmogelijkheden

Keuzeaanbod op maat-2-small

Vaste prijs per medewerker. Geen extra kosten achteraf.

De Fitchoice is er 4 prijsklassen. Alle prijzen zijn inclusief BTW, transportkosten én huis-aan-huis verzending. Altijd passend bij je budget, of op maat samen te stellen zodat je altijd iets kan geven wat bij jullie past. Uiteraard is alleen het aanbod van het gekozen budget zichtbaar voor de ontvanger bij het verzilveren van de Fitchoice. Echte pakketten voor medewerkers en relaties in plaats van losse producten en punten die overblijven.

Maatwerk-2-small

Elke Fitchoice is op maat te maken, binnen elk budget

Voor welke Fitchoice je ook kiest, altijd geef je een compleet en meer dan volledig geschenk. Zo maken wij voor iedere ontvanger een gepersonaliseerde verzilveromgeving, hebben we voor iedereen een telefonische helpdesk en is bijvoorbeeld een track-and-trace integratie standaard! Binnen elk budget biedt de Fitchoice dat unieke cadeaugevoel. We stellen de Fitchoice graag op maat samen volgens jouw wensen.

 • De Fitchoice heeft 10 verschillende pakketten die als keuzegeschenk aangeboden kunnen worden. Ook voor deze prijs ontvangen jouw collega's medewerkeproducten die na een keer kapot gaan of . De Fitchoice is een online keuzegeschenk van €25,- per medewerker waarmee je een geschenk geeft dat er toch bijzonder exclusief uitziet.

  Meer info Bestel

 • Een mooi en origineel cadeau. Binnen de keuzemogelijkheden vallen luxe belevenissen zoals saunabezoek en exclusieve geschenken zoals een handgeknoopte hangmat. Om een voorbeeld te geven, bij een bezoek aan het Sprookjesbos krijg je met deze Fitchoice toegang voor 3 personen.

  Meer info Bestel

 • Een bijzonder luxe gift. Bovendien bevat het keuzeaanbod allerlei extra mogelijkheden zoals een wintersportarrangement bij een indoor skibaan voor 2 personen.

  Meer info Bestel

 • De meest exclusieve uitvoering van de Fitchoice is een state-of-the-art geschenk waarbij je de ontvanger de mogelijkheid geeft om met 2 personen een dag naar een sauna naar keuze te gaan of bijvoorbeeld een luxe smoothiepakket met blender, receptenboek en bijpassende gadgets voor in de keuken te ontvangen.

  Meer info Bestel