Ervaringen

Fitchoice bestaat al meer dan 16 jaar en is volgens ons het meeste complete keuzegeschenk. Maar inmiddels weten wij dat niet alleen wij dat zelf vinden, maar de duizenden klanten erg tevreden zijn over ons bedrijf en haar geschenken. Hier onder een selectie van de duizenden positieve reacties van onze klanten. 

"Mooie producten, fijne samenwerking. Met één van de medewerkers een aantal mooie pakketten op maat samengesteld voor een aantal collega’s. De samenwerking was erg prettig. De meeste pakketen moesten op korte termijn geregeld worden en dat was geen probleem. Een aanrader!"

"Snelle en persoonlijke service en inhoud is super! Tevreden over de afhandeling door de binnendienst en alles volgens afspraak geleverd én super blij over de inhoud."

Nico, Utrecht
⭐⭐⭐⭐⭐

"Bijzonder tevreden over de vrolijke, vriendelijke, deskundige medewerkers van Fitbox! Bij het aanvragen van een offerte was er meteen een klik met de vrolijke, meedenkende betrokken dame. De ontvangers van de pakketten waren blij verrast. Men vond het echt weer eens iets heel anders."

Jacomina, Rotterdam
⭐⭐⭐⭐⭐


"Een leuk pakket dat dit jaar goed van pas kwam! Wij waren heel enthousiast over het pakket, omdat het mooi aansloot op de corona pandemie; het belangrijkste is dat onze medewerkers namelijk gezond blijven. Het contact verliep goed en alles werd netjes op tijd bezorgd, precies zoals we gevraagd hadden!"

Chertie uit Eindhoven