Wat is de Fitchoice?

Geef keuzevrijheid met een positief cadeau!

De Fitchoice is een uniek geschenk. Hiermee schenk je de ontvanger een keuze uit originele geschenken met een actieve levensstijl in gedachte. Een keuzecadeau met een positieve boodschap en een inspirerend geschenk!

Waarom kies je voor de Fitchoice?

  1. Hét originele keuzecadeau met een positieve boodschap
    Uiteenlopend aanbod pakketten. Focus op kwaliteit in plaats van volume, passend bij een positieve leefstijl.
  2. Zorgt voor cadeauontvangers met een lach op hun gezicht
    Door de hoge kwaliteit, de aantrekkelijke presentatie en het relevante aanbod zijn de tevredenheid en het verzilveringspercentage hoog
  3. Maatwerk behoort standaard tot de mogelijkheden
    Van persoonlijke adressering en verspreiding tot aan de combinatie met diverse geschenkenpakketten of het toevoegen van bedrijfsspecifieke keuzemogelijkheden. Geldigheidsduur in overleg en passend bij elk budget.

Geef alleen het beste

Wij hebben voor de ontvanger van dit geschenk alleen de allermooiste opties geselecteerd. Vanuit een aantal aansprekende thema’s zijn wij gekomen tot een origineel en relevant aanbod. De pakketten zijn bij ons een echt cadeau, in alle gevallen krijgt de ontvanger namelijk iets leuks thuisgestuurd. De Fitchoice is een geschenk om niet snel te vergeten!

Offerte aanvragen

Bekijk mogelijkheden

De Fitchoice is hét geschenk bij elke gelegenheid

Dit is een prikkelend cadeau dat breed inzetbaar is gedurende het hele jaar. Zo wordt het Fitchoice keuzegeschenk bijvoorbeeld ingezet als:

De Fitchoice is een product van Fitbox. De geschenkspecialist met meer dan tien jaar ervaring in de wereld van originele geschenken met een positieve boodschap. Kijk op Fitbox.nl voor de mooiste kerstgeschenken in pakketvorm en opvallende relatiegeschenken.