Geschenk secretaressedag

Secretaressedag geschenk

Een geschenk waarmee je de medewerkers van het secretariaat eens goed in het zonnetje kan zetten. Een bosje bloemen is leuk, maar getuigt van weinig originaliteit. Daarom is het mooi om je waardering voor de secretaresse te uiten met een bijzonder cadeau. De Fitchoice is hierom een erg geschikt geschenk voor secretaressedag

 

Een origineel geschenk voor secretaressedag

De Fitchoice is een geschenk waarbij de secretaresses zelf een keuze kunnen maken uit diverse activiteiten en belevenissen. Ook krijgen de medewerkers van het secretariaat met de Fitchoice de mogelijkheid om te kiezen uit sportieve geschenken en ontspannende pakketten. Van een smoothiepakket met een hippe blender tot aan een yoga kit of een theepakket. Het meest aansprekende geschenk voor elke secretaresse.

Leuk voor iedereen, en tegelijkertijd een origineel secretaressedag geschenk: ontspannend en sportief, uitermate positief! De Fitchoice.

Keuzewaaier

 

Secretaressedag kado met logo

GeschenkdoosjeDit personeelsgeschenk heeft een onderscheidend gezicht. Desgewenst kunnen we het bedrijfslogo weergeven op de online winkel waarin de secretaresses hun keuzes kunnen maken.

 

Secretaressedag donatie

Behalve de leuke geschenken en uitstapjes waar de secretaresse uit kan kiezen zijn er ook allerlei goede doelen aangesloten bij de Fitchoice zoals Ofxam Novib, Fonds gehandicaptensport en de KWF.

Wil je meer weten over onze originele geschenken?

Stuur ons dan een berichtje of laat je gegevens achter

Informatie

Wil je meer weten over het Fitchoice secretaressegeschenk?

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

 

Kleine personeelsgeschenken

We bieden onder de naam E-Relatiegeschenken een breed assortiment voordelige geschenken. Van rollen pepermunt en paraplu's met bedrukking tot aan tassen en notitieblokjes.

Logo-erelatiegeschenken

 

Combineren met andere cadeaus?

Ook de toffe personeelsattenties van Fitbox.nl passen perfect bij de Fitchoice!

Kerstpakket_traditioneel_Taste_extra