Maatwerk

Gezin

De Fitchoice is het meest flexibele geschenk. Daarom past het altijd. Graag stellen wij een geschenk op maat samen. Door een zo persoonlijk mogelijk geschenk te geven, bereik je pas echt je doel: iemand bedanken of iemand écht in het zonnetje zetten.

Doordat wij de Fitchoice in eigen beheer ontwikkelen kunnen we vrijwel alle facetten op maat vormgeven. En we denken daarin graag met je mee.

Contact opnemen voor maatwerkmogelijkheden

De voordelen van Fitchoice Maatwerk ​

  • Een geschenk dat nóg beter aansluit bij je medewerkers
  • Een persoonlijke uitstraling waarmee zichtbaar wordt dat het geschenk met aandacht is uitgekozen
  • Af te stemmen op elk gewenst budget Ieder jaar weer opnieuw een uniek Fitchoice geschenk

Proost​​

Cadeau​​​

Keuzeaanbod op maat

Het toevoegen van bijvoorbeeld een goed doel waarmee je als organisatie een speciale band hebt geeft het geschenk een persoonlijk tintje. Wij zijn benieuwd naar jullie wensen en denken graag mee om samen het perfecte geschenk voor jouw collega’s samen te stellen.

Combi kerstpakket en Fitchoice

Met de combinatie van een origineel pakket en de Fitchoice heb je een onvergelijkbaar budget. Je benut het geefmoment optimaal en je biedt keuzevrijheid en belevenissen om nooit te vergeten. Het aanbod bestaat uit originele en gezonde geschenklijnen. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Cadeau's​​​​

Sneeuw​​​​​

Maatwerk uitstraling Fitchoice

Als je wilt ontwikkelen we een kerstkaart en stoppen deze in of op de verpakking. Neem contact op om te informeren naar de kosten. Als je zelf kaarten hebt kunnen we deze natuurlijk ook voor je invoegen.