Eindejaarsgeschenk

Eindejaarsgeschenk 

Een eindejaarsgeschenk waarmee je collega's zelf kunnen kiezen uit leuke gezonde en diverse geschenken die passen bij een gezonde leefstijl. De Fitchoice biedt inspiratie voor jong en oud.  

 

Bon als eindejaarsgeschenk

Het is helemaal trendy. Een bon als eindejaarsgeschenk. Maar dan natuurlijk wel een Keuzewaaieruitgesproken variant. De Fitchoice is een eindejaarsgeschenk waarbij keuzevrijheid het uitgangspunt is met de focus op een gezond en vitaal aanbod. 

De basis van dit eindejaarsgeschenk is de kleurrijke keuzewaaier. Dit oogt royaler dan een gewone bon en is tegelijkertijd bijna net zo compact. Deze bon is naar keuze ook in een fraaie geschenkverpakking te overhandigen. Met dit eindejaarsgeschenk is dus ook het geefmoment uniek!

 

Positief eindejaarsgeschenk

GeschenkdoosjeDit eindejaarsgeschenk heeft een bijzonder positieve uitstraling. Dit komt ook terug in het originele keuzeaanbod. Hierdoor is het Fitchoice eindejaarsgeschenk een sportief en gezond alternatief voor keuzegeschenken die veel ongezonde mogelijkheden bieden. Dit gezonde eindejaarsgeschenk biedt de mogelijkheid om nieuwe sporten uit te proberen. Ook bevat het keuzeaanbod van de Fitchoice allerlei tools om ook in de keuken heerlijk te koken en tegelijkertijd eenvoudig  gezondere maaltijden te breiden.  

 

Eindejaarsgeschenk donatie

Binnen het keuzeaanbod van het Fitchoice eindejaarsgeschenk vallen ook diverse goede doelen zoals de Ofxam Novib, Fonds gehandicaptensport en de  KWF. Jij en je collega's hebben daarmee ook de mogelijkheid om voor een donatie te kiezen.

Wil je meer weten? Dan vertellen we je graag de mogelijkheden. 

Stuur ons een berichtje of laat je gegevens achter.

Informatie

Wil je meer weten over dit eindejaarsgeschenk?  

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

 

Referenties

De Fitchoice is een origineel kerstpakket, maar je bent je natuurlijk niet de enige. Onder andere de Veiligheidsregio Kennemerland, Olympia Uitzendbureau, ROC Nijmegen, Inovum, Buma Stemra, Iddink en de Rabobank gingen je voor. 

Referentie Fitchoice

 

Combineren met andere cadeaus?

De toffe kerstpakketten van Fitbox.nl passen perfect bij de Fitchoice.

Kerstpakket_traditioneel_Taste_extra