Relatiegeschenk

Relatiegeschenk b2b

Een relatiegeschenk waarmee je iemand écht even in het zonnetje kan zetten. Wanneer je iemand een relatiegeschenk wilt geven, en je graag iets speciaals wilt inzetten, is een fles wijn in een houten kistje misschien niet de meest originele optie. De Fitchoice is een relatiegeschenk waarmee de ontvanger de keuze heeft uit diverse activiteiten en belevenissen, mooie geschenken en geschenkpakketten of een donatie kan doen aan een goed doel.

 

Origineel relatiegeschenk

Niet een standaard aanbod maar originele keuzemogelijkheden zoals een klimles, een wintersport arrangement of een bezoekje aan de sauna. En uiteenlopend van een smoothiepakket met een bijzondere blender tot aan een yoga kit. Het is helemaal van nu.

Leuk voor iedereen, en toch met een duidelijke kleur: gezond en positief, de Fitchoice.

Keuzewaaier

 

Relatiegeschenk met logo

GeschenkdoosjeDit relatiegeschenk heeft een bijzondere uitstraling. Desgewenst voorzien we de online verzilveromgeving van het bedrijfslogo of een speciale boodschap voor de ontvanger. Met dit actieve relatiegeschenk geef de mogelijkheid om nieuwe sporten uit te proberen maar ook bevat het keuzeaanbod van de Fitchoice allerlei tools om ook in de keuken heerlijk te koken en tegelijkertijd eenvoudig  gezondere maaltijden te breiden.

 

Relatiegeschenk donatie

Binnen het keuzeaanbod van het Fitchoice relatiegeschenk valt ook de keuze om een donatie te doen aan een goed doel, zoals Ofxam Novib, Fonds gehandicaptensport en de KWF.

Wil je meer weten? Dan vertellen we je graag de mogelijkheden.

Stuur ons een berichtje of laat je gegevens achter.

Informatie

Wil je meer weten over het Fitchoice relatiegeschenk?

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

 

Kleine relatiegeschenken

We bieden onder de naam E-Relatiegeschenken een breed assortiment voordelige relatiegeschenken. Van pennen en mokken met bedrukking tot aan (sport)tassen en bloknotes.

Logo-erelatiegeschenken

 

Combineren met andere cadeaus?

Ook de toffe relatiegeschenken van Fitbox.nl passen perfect bij de Fitchoice!

Kerstpakket_traditioneel_Taste_extra