Budgetmogelijkheden

Fitchoice € 50,-

Een bijzonder luxe gift. De Fitchoice is in dit geval standaard voorzien van een exclusieve geschenkverpakking. Bovendien bevat het keuzeaanbod allerlei extra mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een wintersportarrangement bij een indoor skibaan voor 2 personen. Naast de leuke belevenissen zijn er ook diverse geschenken en geschenkpakketten zodat er voor iedere ontvanger een ruime keuze is. Het is dus een bijzonder cadeau waarmee je iemand echt in het zonnetje zet. Dit blijkt ook duidelijk uit de verrassende en originele uitstraling.

Bestel de Fitchoice voor € 50,-

 

Breidt het geschenk nóg verder uit
Behalve de keuze voor een verpakking is het ook mogelijk om de Fitchoice te voorzien van extra geschenken om het geefmoment nog specialer te maken. Behalve een leuk pakket of een Fairtrade chocolade zijn er diverse maatwerkmogelijkheden.

Keuzeaanbod
De thema's en de daaronder vallende geschenken, belevenissen en goede doelen zijn met zorg gekozen. Alleen het beste is goed genoeg. Daarom is de Fitchoice een écht mooi en veelzeggend geschenk. Natuurlijk komen we de verzilveromgeving en het keuzeaanbod vrijblijvend presenteren.

Budget Fitchoice € 25 € 35 € 50 € 70
         
Verpakking opties        
Keuzewaaier V V V -
Geschenkverpakking X X X X
Fitband X X X V
         
Persoonlijke boodschap        
Online videoboodschap, foto of tekst V V V V
Gepersonaliseerde verzilveromgeving in huisstijl V V V V
Kerstkaart in huisstijl (vanaf 250 stuks) X X V V
         
Extra's toevoegen        
Geschenkpakket X X X X
Tony's Chocolonely X X X V
Wijnkist met wijn X X X X
         
Service extra's        
Eigen accountmanager, geen wachttijden V V V V
Gratis persoonlijk advies V V V V
Servicedesk beschikbaarheid V V V V

Neem contact met ons op voor meer informatie, het ontvangen van onze brochure of voor een korte demonstratie van het aanbod.