Verpakking

Een mooi cadeau ziet er natuurlijk aantrekkelijk uit. Daarom bestaat het geschenk dat je met de Fitchoice overhandigd uit een gave kleurenwaaier die we naar keuze ook nog eens op diverse manieren kunnen verpakken. Daarnaast kunnen we het geschenk op maat de gewenste stijl en uitstraling van de organisatie meegeven. Zowel online als offline zodat dit keuzecadeau zeer geschikt is in te zetten als medewerkergeschenk of voor relaties.

  • Op deze vrolijke en kleurrijke keuzewaaier worden per Fitchoice-thema meerdere keuzemogelijkheden genoemd. Hiermee inspireer je de ontvanger. Zo is de Fitchoice duidelijk anders dan anders, met een duidelijk onderscheid ten opzichte van een doorsnee geschenk.

    Meer info Bestel

  • Geef de Fitchoice letterlijk een extra dimensie. De uitstraling van deze geschenkverpakking is uniek en geeft bovendien ruimte voor een (kerst)kaart of een extra cadeau naar keuze.

    Meer info Bestel

  • Een online keuzecadeau met een sportieve twist!Combineer de Fitchoice met een sportieve gadget en verpak hem met de Fitband. Een originele verpakking én een extra cadeau! Een elastische fitnessband waarmee je elke spiergroep kunt trainen. En de Fitband vormt een geheel met het online keuzecadeau. Uitstekend om de goede voornemens bij de start van het nieuwe jaar kracht bij te zetten. De kleurrijke wikkel met alle thema's bevat de inloggegevens van de ontvanger.

    Meer info Bestel